Na al het nieuws van de afgelopen weken nauw te hebben gevolgd, alsmede het bericht van afgelopen week, zijn ook wij weer verheugd om onze deuren te gaan openen.

Wat houdt dit concreet in?
De afgelopen weken zijn wij zoals u van ons gewend bent gewoon open en bereikbaar geweest. Echter hebben wij, alle richtlijnen en protocollen volgend, geen spreekuren op ons kantoor alsmede op locatie laten plaatsvinden maar deze tijdelijk telefonisch ingevuld. Vanaf volgende week vrijdag, 22 mei, openen wij weer onze deuren en gaan de spreekuren weer bij ons op locatie plaatsvinden.

Locatie
Wij nemen hiervoor uiteraard alle voorzorgsmaatregelen zoals u van ons mag verwachten en volgen daarin de richtlijnen van het RIVM, alsmede de richtlijnen van de branchevereniging.

Spreekuur
Voor de begeleiding vanuit onze artsen en medewerkers conformeren wij ons aan de adviezen van zowel de GAV, NOVAG, NVVG en VAV alsmede de NVAB. De richtlijnen en inrichting van deze spreekuren zullen wij voorafgaand aan het bezoek, telefonisch met uw werknemers doorspreken. Vervolgens zullen zij bij aankomst op onze locatie nogmaals op de richtlijnen en de te volgen hygi├źne maatregelen gewezen worden. Voor meer informatie omtrent de spreekuren, huisbezoeken en reguliere afspraken kunt u vanzelfsprekend contact met ons opnemen op 045-7630792 of via info@mvovooru.nl Hopelijk tot ziens en STAY SAFE! Team MVOvoorU