Verzuim melden

Als klant van MVOvoorU kunt u online uw verzuim melden

Let op: Alle ziekmeldingen dienen door de werkgever binnen 24 uur doorgegeven te worden aan MVOvoorU. Meld verzuim nu via onze applicatie.

Vragen?

Al onze klanten krijgen desgewenst een persoonlijke uitleg inzake de werkwijze van ons verzuimsysteem. Mochten er desondanks nog vragen of opmerkingen zijn over verzuim melden of over de werkwijze van het systeem, neem dan gerust contact met ons op.

Voor wie?

Werkgevers
Door het gebruik van ons verzuimsysteem kunt u moeiteloos en efficiënt zelf de regie over uw verzuimaanpak voeren. De uitvoering kan intern en extern gedelegeerd worden zonder de eindverantwoordelijkheid uit handen te geven.

Casemanagers
U kunt voor meerdere opdrachtgevers de verzuimbegeleiding uitvoeren en coördineren binnen één overzichtelijke tool. Daarbij kunt u uw opdrachtgever een transparante kijk op uw dienstverlening bieden.

Arboarts
De Arboarts beheert als enige het complete medische dossier. De medische informatie is extra beveiligd binnen de applicatie en alleen toegankelijk voor de Arboarts.

Kenmerken

Gebruiksgemak
Een korte instructie is voldoende om aan de slag te gaan. Lange en kostbare trainingen zijn niet nodig.

Web applicatie
Ons systeem is web-based. U heeft alleen een webbrowser nodig om 24 uur per dag en vanaf iedere computer toegang tot het systeem te hebben.

Beveiliging
Via een gecertificeerde https-verbinding worden gegevens gecodeerd verzonden. De toegang tot de verschillende functionaliteiten wordt per gebruiker ingesteld en afgestemd op de verdeling van verantwoordelijkheden.

Deze site maakt gebruik van cookies. X