Onze dienstverlening

MVOvoorU is een lokaal werkende adviseur gericht op de arbodienstverlening in combinatie met  HR-dienstverlening.

Naast onze adviserende rol waarbij we bij de onderlinge samenwerking altijd de werkwijzen afstemmen op de wensen van de klant, kan MVOvoorU haar klanten begeleiden en zelfs, indien gewenst, geheel ontzorgen bij de uitvoering van onze dienstverlening.

Korte lijnen

We werken op een betrokken manier, samen met de werkgever, naar een oplossing waarbij communicatie centraal staat. MVOvoorU staat altijd open voor vragen inzake verzuim management, preventie of (HR-)advies. Hierbij voorzien we onze klanten graag van pragmatische oplossing op maat! 

MVOvoorU bestaat uit een klein team dat toegankelijk is, korte lijnen heeft, een helder IT systeem hanteert en werkt met veel passie.

Netwerk

Op het gebied van verzuimbegeleiding werken we met een vaste casemanager. Daarnaast werken we met onze eigen arboarts, die naast de betrokkenheid met de medewerkers ook nauw samenwerkt met onze opdrachtgevers.

HR-ondersteuning verzorgen wij in de ruimste zin van het woord. Specialisten op het gebied van personeel en organisatie, wet en regelgeving en subsidiemogelijkheden staan indien nodig, dezelfde dag nog voor je klaar. In samenwerking met onze vaste arbeidsrechtadvocaten zorgen wij voor een juridisch waterdicht dossier. 

De autonome groei van MVOvoorU bevestigt dat de combinatie van arbodienstverlening en HR-advies aan de wensen van onze klanten voldoen.

Meer informatie?

Voor meer informatie bel +31 (0)45 - 763 07 92 of mail naar info@mvovooru.nl.

Meer informatie over onze verzuimdienstverlening? Klik hier.

Meer informatie over onze HR-dienstverlening? Klik hier

Deze site maakt gebruik van cookies. X