Onze mensen

Femke Jahae-Omvlee

Directeur MVOvoorU
 

Als oprichter kan ik met trots zeggen dat MVOvoorU ​sinds 2010 uitgegroeid is naar een professionele organisatie waarbij alle medewerkers zich verbinden door passie!
Met mijn jarenlange ervaring en afgeronde opleiding in de richting personeel en organisatie, begeleid ik bedrijven inzake alle voorkomende personeelsaangelegenheden.  

+31 (0)45 - 763 07 92
femke.omvlee@mvovooru.nl
Bekijk LinkedIn profiel

 

 

 Danny Stassar

Casemanager / medewerker backoffice


Sinds juli 2017 ben ik werkzaam bij MVOvoorU als casemanager / medewerker backoffice. Mijn verantwoording binnen MVOvoorU vooral gericht op alle lopende verzuim dossiers waarin ik nauw samenwerk met onze Arboarts. Als medewerker backoffice kunt u bij mij terecht voor alle financiële / administratieve voorkomende zaken.  
 

+31 (0)45 - 763 07 92
danny.stassar@mvovooru.nl 
Danny Stassar

 

Ron Brouns

Arboarts met mensenkennis
 

Sinds december 2010 maak ik als Arboarts onderdeel uit van het team van MVOvoorU. Vanuit mijn brede medische kennis en ervaring op het gebied van verzuim binnen organisaties, wet en regelgeving maar vooral ook mensenkennis, voer ik mijn vak al jaren met veel passie en betrokkenheid uit. Naast mijn medisch advies inzake terugkeer op de werkvloer ben ik op een persoonlijke manier nauw betrokken bij de uitvoering naar zowel werkgever als werknemer.

+31 (0)45 - 763 07 92
arboarts@mvovooru.nl

 


 

Deze site maakt gebruik van cookies. X